Tájékoztatjuk a T. Horgásztársakat a következő fontos tudnivalókról!

A 2021-es éves területei engedélyek 2022.01.31.-ig érvényesek. Az ezekkel a területi engedélyekkel megfogott és megtartani kívánt halak a 2021.-es kvótába számítanak bele!

A 2022-es jegykiadás első napja január 17. A következőkben minden hétfőn és csütörtökön 16-18 óra között.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az engedélyek kiváltásához hozzák magukkal horgászkártyájukat! Összesítés nélkül, vagy határidőn túl leadott fogási napló esetén emelt áras állami jegy kiadására vagyunk kötelesek! (+3000 Ft)

Az engedélyek kifizetése készpénzzel, bankkártyával és OTP SZÉP-kártyával is lehetséges (bármelyik zsebből)

Csak állami jegy váltására is van lehetőség, ebben az esetben fogási naplóját leadhatja egyesületünknél is. Amennyiben más egyesületnél történik a leadás, az igazoló szelvényt kérjük hozza magával! Állami jegy teljes ára 9100 Ft lesz.

A költségek tekintetében a következő változások lesznek: 3000 Ft-ra emelkedik a MOHOSZ-nak fizetett "Egységes Szövetségi Hozzájárulás" mértéke, a területi engedélyek ára átlagosan 10%-al emelkedik. Az áremelés fő oka a halárak növekedése. (A múlt évben közel 30%-al emelkedtek a halárak, amely emelkedés az idei évben várhatóan tovább folytatódik, ugyanakkor mivel az élet más területein is jelentős áremelkedések vannak, az emelés mértékét igyekeztünk minimalizálni.)

Az idei évben 20000 Ft lesz az új belépők egyszeri halasítási hozzájárulása. Új belépők felvétele egyenlőre korlátozás nélkül történik.

 

Joomla templates by a4joomla