top of page

Új belépők, tanyahelyek

A tagjaink kétharmad része rendelkezik állandó tanyahellyel. Várólista alapján évente általában májusban kerülnek új tanyahelyek kiadásra. Önálló tanyával, stéggel nem rendelkező horgászaink az Alsóvíz-területen horgászhatnak zavartalanul, illetve megfelelő engedély birtokában valamelyik horgásztársunk stégjén vendégként. Ez utóbbi a stég-, horgászhely-tulajdonos írásos beleegyezése alapján történhet, és az engedélyt a tanyaházban lehet beszerezni.

A stégek állapotát ellenőrizzük és az utóbbi években tapasztalt romlás kijavítására az egyesület küldöttgyűlése szigorításokat hagyott jóvá. Ezek az új horgászrend részét képezik.

 

A belépés feltételei

A jelentkező horgásznak vagy az előző évben is érvényes állami horgászengedéllyel kell rendelkeznie, vagy vizsgát kell tennie a Sporthorgászok Megyei Szövetségénél (Győr, Bajcsy Zs. U 13.) A vizsgaanyagot az egyesületnél is meg lehet vásárolni.
Az egyesületünknek csak az lehet tagja, aki nem áll az állami horgászjegy váltásának tilalma, vagy egyesületi tagságot kizáró horgászfegyelmi büntetés hatálya alatt.


A belépési szándékot az egyesület által kiadott belépési nyilatkozat kitöltésével és aláírásával kell bizonyítani.
A felvételről az egyesület elnöksége dönt. A döntést elősegíti, ha valamelyik egyesületi tagunk ajánlja a jelentkezőt.
Amennyiben a jelentkező a feltételeknek megfelel befizetési csekket és tagnyilvántartó lapot kaphat, majd a befizetés után a jegykiadó elkészíti a szükséges horgászokmányokat.
Családtag, újfelvételes női horgászoknak egyesületünk kedvezményt biztosít.

bottom of page