top of page

Egyesületi horgászversenyek. I.

Gyermek és ifjúsági horgászverenyünket június 24.-én 09 órai kezdéssel rendezzük a Merkúr-tavon. Nevezési díj nincs. A versenyen való részvétel feltétele: érvényes állami jegy, és az egyesület vízterületeire szóló éves területi engedély.

A veseny időtartama 09-11 óra között. Horgászni 1 bottal és 1db szakáll nélküli horoggal, úszós és fenekez felszereléssel lehet.

gyülekező és sorsolás a tónál 08:15-től. az értékelésbe minden kifogott hal beleszámít, a helyezések megállapítása a kifogott össztömeg alapján történik.

15 views0 comments

Recent Posts

See All

Horgászrend változás! Egyesületünk küldöttgyűlésén már több alkalommal felmerült az igény a pergető horgászat lehetőségeinek bővítésére. A felvetést a megjelent küldöttek többsége nem ellenezte, ezért

Tájékoztatjuk a T. Horgásztársakat, hogy az év hátralevő részében az egyesületi tanyaházban a rendszeres félfogadás szünetel. Horgászengedélyekkel (állami jegy, éves területi jegy váltás, új belépő)

A mai nap során 4000 kg (4 tonna) III. nyaras pontyot telepítettünk vízterületeinkbe a következő elosztásban: Tó., Rabkertek, Gátőrkanyar, Gyirmót egyaránt 1000-1000 kg. A telepítés után tilalom nincs

bottom of page